Vols fer el teu propi fuet?

A Ca la Teresona volem compartir amb vosaltres la nostra tradició xarcutera de més de 6 generacions. És per això que disposem d’un espai, en el nostre obrador, on convidem, a qui ho vulgui, a aprendre a elaborar embotit artesanalment.

Es tracta de fer una petita mostra de com es prepara la carn, com s’emboteix, es lliga i es deixa assecar.

En aquesta mostra (1,5 hores) podreu elaborar el vostre propi fuet, etiquetar-lo amb el vostre nom i penjar-lo en el nostre assecador. També podreu controlar el procés d’assecatge, a través de la nostra FuetCam i venir-lo a recollir-lo en uns dies.

T’informo que les dades de caràcter personal que ens proporciones complimentant el present formulari seran tractades per el Grup Ca la Teresona, amb la finalitat de gestionar l’alta a la subscripció als butlletins periòdics amb informació de productes i serveis propis del Grup Ca la Teresona mitjançant la plataforma Mailchimp. Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les teves dades enviant un correu a info@grupcalateresona.com, així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar la nostra política de seguretat aquí política de privacitat.

Ca la Teresona
Carrer Argenters, 4
Vic — Barcelona

T 93 886 00 28
calateresona@grupcalateresona.com

Dimarts — Dijous: 09h — 20h
Divendres : 8.30h — 20h
Dissabtes: 08h — 20h

La xarcuteria és tancada els Diumenges i Dilluns.
Si dubteu, si us plau, feu-nos una trucada per confirmar.