Sis generacions de xarcuters que hem anat millorant els nostres productes, mantenint sempre les receptes i sabors tradicionals.

La nostra família produeix i supervisa personalment tot el procés d’elaboració i dessecació.

Disposem d’una producció limitada, però de gran qualitat.

Les nostres carns son de proximitat i busquem sempre la màxima qualitat del producte que oferim al client.

Ca la Teresona és una xarcuteria de Vic, fundada l’any 1837 i amb 6 generacions d’artesans que han anat transmetent el secret de l’elaboració dels nostres productes, de pares a fills.

Generació rere generació, hem anat millorant i actualitzant tots els nostres productes artesans i serveis de primera qualitat, per tal d’estar a l’avantguarda d’aquest món tan interessant del ram de l’alimentació.

Producte de qualitat
Elaboració pròpia i artesanal
Confiança i tracte personalitzat al client
Compromís i dedicació
Tradició familiar

La Xarcuteria

La nostra xarcuteria es va fundar a Vic l’any 1837. Sis generacions més tard, aquí continuem, al peu de l’obrador per continuar, amb la mateixa passió, el llegat i els secrets de la nostra família.

Elaborem els productes seguint la tradició familiar amb les formules i receptes dels nostres avantpassats. Els nostres són embotits tradicionals, 100% de casa i d’elaboració pròpia.

Argenters, 4 — Vic — Barcelona
T 93 886 00 28 — calateresona@grupcalateresona.com

TresonaXXI

Un restaurant que neix de la il·lusió. Una finestra per als nostres clients per poder degustar i gaudir, a casa nostra, dels productes que elaborem des de 1837.

Un menú migdia que varia cada setmana i on sempre hi ha lloc per els nostres embotits casolans. Una carta amb productes de mercat, tradicionals, i amb noves tendències i estils diferents.

Benvinguts a la cuina de la nostra Xarcuteria!

Argenters, 4, primer pis (entrada per la Xarcuteria) — Vic — Barcelona
T 93 886 00 28 — tresona21@grupcalateresona.com

DO—Brasa

Sabem quines carns cuinem, perquè les triem nosaltres, peça a peça. A la nostra carta hi ha carns selectes i de qualitat, són el nostre ADN.

El porc és Duroc. La vedella pots triar si la vols de km 0, vedella Angus, Vaca Rubia Gallega, o la reanomenada vedella de Nebraska.

Sant Miquel del Sants, 16 — Vic — Barcelona
T 93 883 23 96 — 93 886 00 28— dobrasa@grupcalateresona.com

LaBlava

Fes lluir els teus esdeveniments privats en un espai polivalent, dins el casc antic de Vic, dins d’una casa senyorial del Segle XVIII.

Sala polivalent completament equipada disponible per llogar per hores o per dia. Possibilitat de realitzar-hi esdeveniments i celebracions personals o d’empresa.

Ramada, 29, baixos — Vic — Barcelona
T 659 945 904 — salalablava@grupcalateresona.com

Vols estar al dia de les notícies del Grup Ca la Teresona?

Subscriu-te!


T’informo que les dades de caràcter personal que ens proporciones complimentant el present formulari seran tractades per el Grup Ca la Teresona, amb la finalitat de gestionar l’alta a la subscripció als butlletins periòdics amb informació de productes i serveis propis del Grup Ca la Teresona mitjançant la plataforma Mailchimp. Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les teves dades enviant un correu a info@grupcalateresona.com, així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar la nostra política de seguretat aquí política de privacitat.

Grup Ca la Teresona
Carrer Argenters, 4
Vic — Barcelona

T 93 886 00 28
info@grupcalateresona.com

Producte de qualitat
Elaboració pròpia i artesanal
Confiança i tracte personalitzat al client
Compromís i dedicació
Tradició familiar

El Grup Ca la Teresona està format per:

Ca la Teresona (La Xarcuteria)
TresonaXXI (Restaurant)
DO Brasa (Restaurant)
La Blava (Sala d’esdeveniments)

Segueix-nos a les xarxes socials:

Instagram
Facebook