Neix el Grup Ca la Teresona

Ca la Teresona, és una centenària i mítica xarcuteria situada al carrer Argenters de Vic, fundada l’any 1837, i que compta ja amb 6 generacions d’artesans que han anat transmetent el secret de l’elaboració dels seus productes, de pares a fills. Generació rere generació, han anat millorant i actualitzant tots els seus productes artesans i serveis de primera qualitat, produint i supervisant tot el procés d’elaboració i dessecació.

 

La inquietud, la motivació i la passió pel món de la carn i l’alimentació els han portat a créixer i expandir-se creant el nou Grup Ca la Teresona. Un Grup que neix amb la il·lusió i l’objectiu d’unir tots els seus espais: la Xarcuteria, nucli clau de Ca la Teresona, els Restaurants Tresona XXI i DO Brasa, i la Sala La Blava, un espai polivalent per a esdeveniments privats, ubicat a la casa catalogada del S. XVIII ‘El Baró de la Blava’.

 

Tots els espais del Grup es troben ubicats al centre històric de Vic, ampliant l’oferta gastronòmica i lúdica de la ciutat, i la seva essència és la tradició i qualitat en el producte, i un tracte familiar i proper.

Com ens comenta en Santi Masallera, 6a generació i gerent del Grup: ‘Volem que els nostres clients se sentin com a casa a cada una de les experiències del Grup Ca la Teresona.’

 

Alguns dels serveis singulars que ofereixen són els de ‘Fes el teu fuet’ on es pot viure de primera mà l’elaboració de l’autèntic Fuet de Vic, i el servei de càtering per a esdeveniments privats.

 

Aquesta nova etapa va acompanyada d’una nova pàgina web on es presenta el Grup Ca la Teresona amb tots els seus espais, i les característiques de cadascun d’ells.

Grup Ca la Teresona
Carrer Argenters, 4
Vic — Barcelona

T 93 886 00 28
info@grupcalateresona.com

Producte de qualitat
Elaboració pròpia i artesanal
Confiança i tracte personalitzat al client
Compromís i dedicació
Tradició familiar